Tarieven & Vergoedingen

Voor een consult van maximaal 60 minuten reken ik 115 Euro. Dit geldt ook voor partnerrelatiegesprekken. en ook voor eerste (intake) gesprekken. Een consult voor gezinnen of systemen vanaf 3 personen duurt 1,5 uur; De kosten daarvan zijn 170 euro. Per consult stuur ik facturen; na betaling kunt u, als de behandeling daarvoor in aanmerking komt, de factuur doorsturen naar uw zorgverzekeraar, Afhankelijk van hoe u (aanvullend) verzekerd bent, zal een percentage vergoed zal worden.

Voor behandelingen van relationele-, gezins- of systeemproblematiek geldt dat deze door de meeste verzekeraars niet worden vergoed.

Alle behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

 

 


Voorwaarden:

Bij het afzeggen van een afspraak, waardeer ik het als u dit tijdig doet. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden geheel in rekening gebracht. Deze kosten worden uiteraard niet door de zorgverzekeraars vergoed. Niet verschijnen op een afspraak wordt ook geheel in rekening gebracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn ontvangt u een herinneringsfactuur, waarbij 10 euro extra administratiekosten in rekening kan worden gebracht. Bij wederom uitblijvende betaling zal een incassobureau worden ingeschakeld; de kosten hiervan zijn voor uw rekening.