Tarieven & Vergoedingen

Voor een consult van maximaal 60 minuten reken ik 95 Euro. Dat geldt ook voor partnerrelatiegesprekken. Een consult voor gezinnen of systemen vanaf 3 personen duurt 1,5 uur; De kosten daarvan zijn 140 euro. Per consult stuur ik facturen; na betaling kunt u de factuur doorsturen naar uw zorgverzekeraar, Afhankelijk van hoe u (aanvullend) verzekerd bent, zal een percentage vergoed zal worden. (meestal is dat de helft).

 

 


Voorwaarden:

Bij het afzeggen van een afspraak, waardeer ik het als u dit tijdig doet. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden geheel in rekening gebracht. Deze kosten worden uiteraard niet door de zorgverzekeraars vergoed. Niet verschijnen op een afspraak wordt ook geheel in rekening gebracht.

Na het verstrijken van de betalingstermijn ontvangt u een herinneringsfactuur, waarbij 10 euro extra administratiekosten in rekening kan worden gebracht. Bij wederom uitblijvende betaling zal een incassobureau worden ingeschakeld; de kosten hiervan zijn voor uw rekening.